Bollywood Finance Sports Technology Andhra Tamilnadu Karnataka Kerala  
search
India Everyday Videos
         
india everyday videos

vellezrit abazi videos

vellezrit abazi videos
    Turn On Safe Search

Gezuar me Tigrat 2015 | Vellezerit  Abazi - Ti moj Bukuroshe Gezuar me Tigrat 2015 | Vellezerit Abazi - Ti moj Bukuroshe
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne tr...

Duration : 00:03:01     Views : 1530     By : ProduksioniKola     Added : 29 December 2014

Gezuar me Tigrat 2015 | Vellezerit  Abazi Gezuar me Tigrat 2015 | Vellezerit Abazi
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne tr...

Duration : 00:03:51     Views : 7862     By : ProduksioniKola     Added : 29 December 2014

Gezuar me Tigrat 2015 | Vellezerit  Abazi - Maturant Gezuar me Tigrat 2015 | Vellezerit Abazi - Maturant
Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne tr...

Duration : 00:03:38     Views : 631     By : ProduksioniKola     Added : 29 December 2014

Vellezerit ABAZI - Kenge gurbeti Vellezerit ABAZI - Kenge gurbeti
Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksi...

Duration : 00:03:35     Views : 470     By : ProduksioniKola     Added : 13 May 2014

Vellezerit Abazi - Oj e Dashur Vellezerit Abazi - Oj e Dashur


Duration : 00:03:07     Views : 1439     By : VellezeritAbazi     Added : 20 April 2013

Vellezerit Abazi - Kush ta vodhi dashurine (Official Video) Vellezerit Abazi - Kush ta vodhi dashurine (Official Video)
Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksi...

Duration : 00:04:41     Views : 33624     By : ProduksioniKola     Added : 04 April 2013

Vellezerit Abazi - Dua sante me kendu (Official Video) Vellezerit Abazi - Dua sante me kendu (Official Video)
Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksi...

Duration : 00:04:07     Views : 20864     By : ProduksioniKola     Added : 04 April 2013

Vellezerit Abazi - Dikur e kam dasht nje vajze Vellezerit Abazi - Dikur e kam dasht nje vajze
Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksi...

Duration : 00:04:20     Views : 11234     By : ProduksioniKola     Added : 04 April 2013

Vellezerit Abazi - Te lutem perendi Vellezerit Abazi - Te lutem perendi
Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksi...

Duration : 00:04:15     Views : 23232     By : ProduksioniKola     Added : 04 April 2013

Vellezerit Abazi - Pse me le n vetmi Vellezerit Abazi - Pse me le n vetmi
Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksi...

Duration : 00:03:52     Views : 4514     By : ProduksioniKola     Added : 04 April 2013

Vellezerit Abazi-Vjollca Selimi - Se pari kur te pash Vellezerit Abazi-Vjollca Selimi - Se pari kur te pash
Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksi...

Duration : 00:03:48     Views : 3876     By : ProduksioniKola     Added : 04 April 2013

Vellezerit Abazi - Tash i erdhi koha Vellezerit Abazi - Tash i erdhi koha
Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksi...

Duration : 00:03:30     Views : 18721     By : ProduksioniKola     Added : 04 April 2013

Vellezerit Abazi - 7 Marsi Prekaz 2013 Kenge per Burimin Vellezerit Abazi - 7 Marsi Prekaz 2013 Kenge per Burimin
Text: Ibrahim Tafolli.

Duration : 00:03:43     Views : 7335     By : VellezeritAbazi     Added : 10 March 2013

Vellezerit Abazi - Per Qdo Dit Vellezerit Abazi - Per Qdo Dit
Text: Bajram Abazi.

Duration : 00:03:04     Views : 8302     By : VellezeritAbazi     Added : 23 February 2013

Vellezerit Abazi -  Kaloj Koha Vellezerit Abazi - Kaloj Koha


Duration : 00:03:50     Views : 7150     By : VellezeritAbazi     Added : 23 February 2013
india everyday videos