skenderaj videos


40028 results found for "skenderaj"    


Share    

alban skenderaj


By : Albos Albanos     Added : 29 April 2016
"I CARE" Film i metrazhit të shkurtër - SHFMU "SHABAN JASHARI" - Skenderaj
"I care" Film i metrazhit të shkurtër - nga Shkolla fillore "Shaban Jashari". A story a young boy which gets late for school ,for something that a lot of people don't ...

By : Haxhi Bekaj     Added : 27 April 2016
Alban Skenderaj


By : ervin kolgega     Added : 26 April 2016
Alban Skenderaj - Vetem Ty, 17 Prill 2005 - Top Fest 2 Finale
Top Fest, festival i muzikës moderne shqiptare ka nisur ne vitin 2004. Festivali është një eveniment, i cili i jep mbështetje artisteve te afirmuar te muzikës ...

By : TCH Top Fest - Arkiva     Added : 26 April 2016
Alban Skenderaj - Vetem ty, 13 Dhjetor 2004 - Top Fest 2
Top Fest, festival i muzikës moderne shqiptare ka nisur ne vitin 2004. Festivali është një eveniment, i cili i jep mbështetje artisteve te afirmuar te muzikës ...

By : TCH Top Fest - Arkiva     Added : 26 April 2016
Man's Life Alban Skënderaj
IN Tv Albania Follow us: Offcial website: . Në IN Life do të ndiqni: - Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli, e ftuar në një intervistë me Arjolën, rrëfen jetën e saj në ...

By : Doginagap Oyolefi     Added : 25 April 2016
''BASHKIM DUAN VOTRAT SHQIPTARE'' TRUPA ANSAMBLIT SKENDERAJ 46 1
TRUPA ANSAMBLIT ''SHQIPONJA DUKAGJINIT'' NUMRI ''BASHKIM DUAN VOTRAT SHQIPETARE''' ME DREJTUES MUHAMET MORINA KRYEVALLETAR ...

By : Muhamet Morina     Added : 25 April 2016
Alban Skenderaj 24 April 2016
Alban skenderaj.

By : shkelqim zeqiri     Added : 24 April 2016
Alban Skenderaj & Elhaida Dani ne Michigan me Arber Entertainment
Alban Skenderaj & Elhaida Dani in Michigan with Arber Entertainment.

By : Arber Entertainment Fredi     Added : 23 April 2016
Alban Skenderaj & Elhaida Dani in Michigan with Arber Entertainment
Alban Skenderaj & Elhaida Dani ne Michigan me Arber Entertainment.

By : Arber Entertainment Fredi     Added : 23 April 2016
Alban Skenderaj dhe Elhaida Dani ne NYC me Arber Entertainment
Alban Skenderaj dhe Elhaida Dani ne NYC me Arber Entertainment.

By : Arber Entertainment Fredi     Added : 23 April 2016
Alban Skenderaj dhe Elhaida Dani ne NYC me Arber Entertainment
Alban Skenderaj dhe Elhaida Dani ne NYC me Arber Entertainment.

By : Arber Entertainment Fredi     Added : 23 April 2016
Alban Skenderaj dhe Elhaida Dani ne NYC me Arber Entertainment
Alban Skenderaj and Elhaida Dani in New york with Arber Entertainment.

By : Arber Entertainment Fredi     Added : 23 April 2016
Alban Skenderaj dhe Elhaida Dani ne NYC me Arber Entertainment
Alban Skenderaj and Elhaida Dani in New york with Arber Entertainment.

By : Arber Entertainment Fredi     Added : 23 April 2016
Alban skenderaj


By : Zeqir Shillova     Added : 20 April 2016

Prev   1 2 3 4 5   Next