shyhretja videos


1717 results found for "shyhretja"    

Share    

Gjithë atë pasuri që ka Shyhretja, krejt familja veshin të njejtën këmishë
Created by INFO-SHQIP.

By : info shqip     Added : 15 February 2017
Pse Shyhretja nuk e ftoj në dasmën e djalit Leonora Jakupin ?
Pse Shyhretja nuk e ftoj në dasmën e djalit Leonora Jakupin ?

By : Kohavision     Added : 01 January 2017
Shyhretja


By : Meli Behrami     Added : 26 December 2016
Afrimi & Shkurta & Shyhretja & Shaqiri '' Jam merzit o Vlla '' HD http://www.facebook.com/musicboxalbania.
http://www.facebook.com/musicboxalbania.

By : Hatde     Added : 09 September 2016
Shyhretja dhe Mahmuti- Potpuri 2015


By : DION SADRI SALIHU     Added : 08 May 2016
shyhretja nanes


By : Kadri Samadragja     Added : 10 August 2015
shyhretja


By : Kadri Samadragja     Added : 10 August 2015
shyhretja


By : Kadri Samadragja     Added : 10 August 2015
Shyhretja e Mahmuti Cuca e Kosoves


By : Isingoma Nakato     Added : 21 November 2013
Shyhretja e Mahmuti Cka po thu


By : Isingoma Nakato     Added : 21 November 2013

Prev   1 2 3 4 5   Next