portokalli videos


62487 results found for "portokalli"    

Share    

Portokalli, 25 Maj 2014 - Radio Kashari dhe Vesa Luma Top Fest, festival i muzikës moderne shqiptare ka nisur ne vitin 2004. Festivali është një
Me merr dhe brenda vetes sonte fort me shtrengo...te te jepja fryme nga shpirti im... aty do te jem pergjithmone... te kesh ti pak nga un dhe te me kujtosh...jo mos .

By : Mione     Added : 21 October 2016
Portokalli, 3 Maj 2015 - Drejtori (Kthimi në atdhe)
Report TV - Kombëtarja kthehet në atdhe, pritet me nderime dhe cermoni festive.

By : hada     Added : 19 October 2016
Portokalli, 3 Maj 2015 - Drejtori (Kthimi në atdhe) Do you want to watch live sports online but you can't anymore because ATDHE.net got shut down?
ATDHE NET IS now http://atdhe1.net live sport free ATDHE.NET ATDHE NET me fr fm ws rojadirecta myp2p find our new link adress url here http://atdhe1.net.

By : hada     Added : 19 October 2016
Portokalli, 28 Prill 2013 - Gent Hazizi (Kthimi ne atdhe) Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem,
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/unikkatil/id441122934 Spotiy: https://play.spotify.com/user/officialunikkatil Instagram: ...

By : hada     Added : 19 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - Atentatet (Plage te vjetra)


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - Motorristi


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - Doktori (Permbajtja dhe dukja ne shendetesi)


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - Bukra, Luzja & Goca (Salloni i bukurise)


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - Leket (Leku i droges VS Leku i punes)


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - Policet e postbllokut (Dhendri dhe nusja)


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - Kimikati (E dashura e re!)


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - City light (Pluton Arsimi)


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - Himni Portokallise


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016
Portokalli, 16 Tetor 2016 - Muli & Dhimo (Shit shit)


By : TopChannelAlbania     Added : 17 October 2016

Prev   1 2 3 4 5   Next