llakaj videos


4158 results found for "llakaj"    

Share    

Al pazar - Leonidha behet synet.Agron Llakaj,Behar Mera
VIPAT E BLLOKUT Ne qofte se doni te dini si e kalojne diten (pse jo edhe naten) vipat shqiptare dhe te huaj beni subscribe ne kete kanal dhe ju do te njoftoheni ...

By : Vipat e Bllokut     Added : 23 August 2016
Portokalli, 14 Nentor 2010 - Editoriali (Monologu i Agron Llakaj per vonesen e Grave)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 28 July 2016
Portokalli, 3 Tetor 2010 - Agron Llakaj (Letra)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 25 July 2016
Portokalli, 16 Maj 2010 - AMC falenderimi Agron Llakaj kater perralla nga Zullolandi Faik Konica
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 24 July 2016
Portokalli, 30 Maj 2010 - Rashidi, Reshati dhe Agron Llakaj (Kontrolli Euleksit)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 24 July 2016
Portokalli, 2 Maj 2010 - Rashidi, Reshati dhe Agron Llakaj, (O Kontrabandist)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 23 July 2016
Portokalli, 9 Maj 2010 - Rashidi, Reshati, Agron Llakaj dhe Hakiu (Hakiu Big Brother)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 23 July 2016
Portokalli, 18 Prill 2010 - Rashidi, Reshati dhe Agron Llakaj (Rashidi regjisor per situaten)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 22 July 2016
Portokalli, 11 Prill 2010 - Rashidi, Reshati dhe Agron Llakaj (Emblema e Prizrenit)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 21 July 2016
Portokalli, 21 Mars 2010 - Rashidi Reshati dhe Agron Llakaj (Euleks. Diplomaci kosovareve)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 20 July 2016
Portokalli, 21 Mars 2010 - Agron Llakaj barcaleta
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 20 July 2016
Portokalli, 28 Mars 2010 - Rashidi Reshati dhe Agron Llakaj (Pashtruk
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 20 July 2016
ART & ART Interviste me piktorin dhe skulptorin Vladimir Llakaj
Nje program nga doktor Abaz Hado dhe gazetarja Klodiana Shpendi http://rtsh.al/ https://www.facebook.com/rtsh.albania https://twitter.com/RTSHALBANIA Të ...

By : Art dhe Art RTSH     Added : 20 July 2016
Portokalli, 14 Mars 2010 - Rashidi Reshati dhe Agron Llakaj (Kfori)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 19 July 2016
Dy Fjale, 31 Dhjetor 2009 - Agron Llakaj Terri lidhja direkte Vlore
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak ...

By : TCH Portokalli - Arkiva     Added : 19 July 2016

Prev   1 2 3 4 5   Next
Must See
M.S. Dhoni The Untold Story Movie Special ...
MS Dhoni with Sakshi Dhoni and actor Sushant Singh at M.S. ...
Lara Dutta and Mahesh Bhupathi launch Good ...
Actress Lara Dutta with Mahesh Bhupathi launch Good Night Kn...
Kareena Kapoor Khan spotted her House
Bollywood actress Kareena Kapoor Khan spotted at outside of ...
Evelyn Sharma Actress Spicy
Evelyn Lakshmi Sharma is a German-Indian actress and model.
Raashi Khanna Actress PhotoShoot
Raashi Khanna is an Indian actress and model who predominant...
Lakshmi Manchu PhotoShoot
Tollywood actress Lakshmi Manchu latest PhotoShoot gallery.
Kalyan Ram ISM Movie
Ism is a Telugu Action film, Produced by Kalyan Ram under N....
Araku Road Lo Film Gallery
Sairam Shankar, Nikesha Patel at Araku Road Lo Film stills,...
Nagabharanam Movie Audio Launch
Kodi Ramakrishna, Saikumar, Giridhar Mamidipally, Tummalapal...
Majnu Movie Success Meet Gallery
Actor Nani, Anu Emmanuel, Virinchi Varma, Gemini Kiran, Geet...