dibrane videos


7200 results found for "dibrane"    


Share    

Dasem Dibrane - Restorant Lura


By :     Added : 26 November 2015
Kènga,,Moj e mira cuc Dibrane,,viti-1982.
Kèng dashurije nga koha e socijalizmit ruajtur nga data 18 Qershor tè vitit 1982 kènduar po at dit nga rapsodi Tahir Seferi me vazen e tij Laureta Seferi.

By : Nezir1965     Added : 21 November 2015
Valle Dibrane 2/Ferus Mustafov/ Dj.L.A.alb


By : lalijakur     Added : 18 November 2015
Dritan Mehmeti flet per Tifozerine Dibrane


By :     Added : 18 November 2015
Valle e kenduar, me kostumin e grave dhe nuseve te Gurit te Bardhe Mat. "Oda dibrane 2015"
Valle e kenduar, me kostumin e grave dhe nuseve te Gurit te Bardhe Mat. "Oda dibrane 2015"

By : Tankurti     Added : 04 November 2015
Oda Dibrane 2015


By : mondibtv     Added : 04 November 2015
PROGRAM FOLKLORIK NGA A.K.V ''KARSHIAKA''-SHKUP- ("ODA DIBRANE PESHKOPI 2015")
VALLE KOSOVARE PJESA E VAJZAVE.

By :     Added : 04 November 2015
PROGRAM FOLKLORIK NGA A.K.V ''KARSHIAKA''-SHKUP- ("ODA DIBRANE PESHKOPI 2015")
PROGRAM FOLKLORIK NGA A.K.V ''KARSHIAKA''-SHKUP- ("ODA DIBRANE PESHKOPI 2015") FATI I SHQIPETAREVE KENDON (BENJAMIN JASHARI) ...

By :     Added : 03 November 2015
ODA DIBRANE ABC NEWS


By : kanaliabcnews     Added : 02 November 2015
A.K.V ''KARSHIAKA''-SHKUP-FITUESE E FESTIVALIT "ODA DIBRANE PESHKOPI 2015"(VENDI I PARË)
A.K.V ''KARSHIAKA''-SHKUP FITUESE E FESTIVALIT "ODA DIBRANE PESHKOPI 2015"(VENDI I PARË) Është ky suksesi i radhës i ansamblit tonë ku me ...

By :     Added : 02 November 2015
A.K.V ''KARSHIAKA''-SHKUP-FITUESE E FESTIVALIT "ODA DIBRANE PESHKOPI 2015"(VENDI I PARË)
FITUESE E FESTIVALIT "ODA DIBRANE PESHKOPI 2015"(VENDI I PARË) Është ky suksesi i radhës i ansamblit tonë ku me paraqitje të ansambleve nga të ...

By :     Added : 01 November 2015
Minatori i Ri - Valle Dyshe Dibrane (Gviton Dhe Medina Koliqi)
Shqiperi Berati 2015.

By : Sh1ll3     Added : 18 October 2015

Prev   1 2 3 4 5   Next