zhuri videos


4107 results found for "zhuri"    


Share    

SOT - KU PO SHKOJME: ZHURI 23.10.14
SOT - KU PO SHKOJME: ZHURI 23.10.14.

By : KohavisionOfficial     Added : 24 October 2014
Dasma e Zhurit 2 -Rrënjët Tona 3 (ZHURI)


By : RrenjetTona     Added : 19 April 2012
Zhuri 2014 Live
Zhuri 2014 Live.

By :     Added : 28 January 2015
Dasma e Zhurit PJ 2 -Rrënjët Tona 3 (ZHURI)


By : RrenjetTona     Added : 19 April 2012
Zhuri, personifikimi i tradites dhe bukurise natyrore shqiptare 27.06.2014
Zhuri, personifikimi i tradites dhe bukurise natyrore shqiptare Autore: Edona Demiqi Kamera: Berat Bahtiri Montazhi: Gojart Fetahu.

By : rtv21official     Added : 28 June 2014
ZHURI 1968 pjesa e pare.avi
Zhuri 1968.

By : redaktori117     Added : 21 January 2011
Zhurjan-G feat. Denis.-G - ZHURI LOVE 2
NEW*NEW !! # ZHURI # LOVE #2 1.INTRO - QAFA ZHURIT 2.INTRO - ZHURI LOVE https://www.youtube.com/watch?v=oSZbMnNiBFw TEXT : Zhurjan-G ...

By :     Added : 04 December 2014
HAMID ZHURI @NJE NATE ERRET@VIDEOKLIP 2012


By : berti1338     Added : 05 February 2012
HAMID ZHURI @VIDEOKLIP@ PUBLIALB .COM


By : berti1338     Added : 20 August 2010
Dasma e Zhurit--Rrënjët Tona 3 (ZHURI)


By : RrenjetTona     Added : 20 April 2012
Ora 7 - Ricikluesi i xhamit Gazmend Omaj nga Zhuri - Kron Sadiku
Njihuni me njeriun i cili ato që të tjerët i hedhin i shëndëron në vrepra arti.

By : KlanKosovaOfficial     Added : 23 April 2015
Zhuri ne flack


By : kuksjoni     Added : 05 February 2014
hama jaza zhuri sedara


By : sozm1     Added : 10 September 2011

Prev   1 2 3 4 5   Next