premtimi videos


13577 results found for "premtimi"    

Share    

Premtimi - Serial/Episodi 7
Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl/ Youtube: http://www.apartamenti2xl.tv Facebook: http://www.facebook.com/TringDigital Facebook: ...

By : Tring     Added : 26 August 2016
Premtimi - Serial/Episodi 6
Menderez është çmendurisht i dashuruar me Lejlën, por jeta e tij është një ankth. Premtimit ndaj vëllait të tij ai nuk mund ti qëndrojë më besnik... sekretet dhe ...

By : Tring     Added : 25 August 2016
Premtimi - Serial/Episodi 1
Menderez është çmendurisht i dashuruar me Lejlën, por jeta e tij është një ankth. Premtimit ndaj vëllait të tij ai nuk mund ti qëndrojë më besnik... sekretet dhe ...

By : Tring     Added : 05 August 2016
Premtimi & Fatmir Kida - Mas Miri (Official Video)
Piano melody performed by Samir Ramadani Music and Lyrics created by Mbreti Records Video produced by Manimsa Photo&Video Production MP3 Song can ...

By : Mbreti Records     Added : 10 April 2016
Premtimi|Episodi 12
Gazeli i rrëfen Sonatit se është e dashuruar me Xhihanin, ndërkohë që ky i fundit dashuron Lejlën. Gjatë rrugës së kthimit në Stamboll, Lejla ka dhembje barku ...

By : Tring     Added : 29 April 2016
Premtimi - Gurbeti (Official Video)
More infos about this song are pblished by Official Webiste http://www.mbretirecords.com/muzik-shqip Premtimi Fan Page https://www.facebook.com/Fan.Page.

By : Mbreti Records     Added : 14 December 2014
Premtimi - Ani Ani (Official Video)
Video Song MP3 by Music Studio official Website http://www.mbretirecords.com/muzik-shqip Premtimi Fan Page https://www.facebook.com/Fan.Page.Premtimi ...

By : Mbreti Records     Added : 08 November 2015
Premtimi - Sa te du (Live Session)
Here you can find MP3 version to Download - Shkarko muzik Shqip 2015 http://www.mbretirecords.com Premtimi Official Fan Page ...

By : Mbreti Records     Added : 29 September 2013
Premtimi ft Radoo - Qonu Burra (Official Video)
This video song can be downloaded at the official site http://www.mbretirecords.com/muzik-shqip Premtimi Fan Page https://www.facebook.com/Fan.Page.

By : Mbreti Records     Added : 29 January 2015
Premtimi - Serial/Episodi 2
Menderez është çmendurisht i dashuruar me Lejlën, por jeta e tij është një ankth. Premtimit ndaj vëllait të tij ai nuk mund ti qëndrojë më besnik... sekretet dhe ...

By : Tring     Added : 05 August 2016
Premtimi|Episodi 10
Lejla këmbëngul të shkojë në varrimin e Menderezit duke menduar se ai nuk ka askënd, por gjatë rrugës Xhihani dhe babai i saj i tregojnë të vërtetën për ...

By : Tring     Added : 27 April 2016
Premtimi|Episodi 91
Asumani i kërkon ndihmë Menderezit për të gjetur paratë që i duhen. Lejla bind Bakiun që ta pranojë Mahirin si burrin e Gazelit dhe ata fejohen. Gjykatësi ...

By : Tring     Added : 18 August 2016
Premtimi|Episodi 88
Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ku fshihet Bora. Ky i fundit tregon gjithë historinë dhe Menderezi regjistron një video të dëshmisë së tij.

By : Tring     Added : 15 August 2016
Premtimi|Episodi 92
Jeshimi ia kthen paratë Selahedinit, por ky i fundit i thotë që t'i mbajë për fëmijën. Të gjithë marrin pjesë në varrimin e Xhihanit. Gazel dhe Mahiri presin një ...

By : Tring     Added : 19 August 2016
Fatmir Kida ft. Premtimi - Shko (Official Video)
Fatmir Kida ft. Premtimi - Shko Music and Lyrics created by Music Studio Mbreti Records Video produced by company Manimsa Music Studio official Website ...

By : Mbreti Records     Added : 05 June 2016

Prev   1 2 3 4 5   Next