besjana videos


6702 results found for "besjana"    

Share    

HD Besjana Mehmeti & Shkodran Tolaj "Kështjella" Nata 3 Festivali i 53-të i Këngës në RTSH
HD High Definition Version Besjana Mehmeti & Shkodran Tolaj "Kështjella" Nata 3 FINALE Festivali i 53-të i Këngës në RTSH Eurovision Albania 2015 ...

By : Radio Televizioni Shqiptar     Added : 30 December 2014
Grupi Besjana


By : Hajdar Avdiu     Added : 19 May 2014
Besjana Mehmeti-Baca Beq F.zukri
Directed by: Zukri Fejzullahu.

By : fzukri     Added : 13 January 2009
BESJANA MEHMEDI & SHKODRAN TOLAJ - "Te kam pritur" - Çmimi "Nexhmie Pagarusha"
Te nderuar miq,shikues dhe komentues! Duke dashur të mos ndërhyjme në pëlqimet dhe komentet tuaja, do t'u luteshim që ato të mos përmbajnë fyerje, fjalor të ...

By : Kenga Ime     Added : 24 June 2014
Rachmaninoff Suite No. 2 Besjana Cegrani & Mariam Batsashvili


By : Besjana Cegrani     Added : 17 March 2016
Besjana Veselaj N gur Sokakut 2015
Të drejtat e rezervuara nga : Sharri Production https://www.facebook.com/

By : Produksioni Sharri     Added : 22 August 2015
Besjana Veselaj Vaji i Nuses 2015
Të drejtat e rezervuara nga : Sharri Production https://www.facebook.com/

By : Produksioni Sharri     Added : 22 August 2015
Besjana Veselaj Do Takallim Edhe Pik 2015
Të drejtat e rezervuara nga : Sharri Production https://www.facebook.com/

By : Produksioni Sharri     Added : 22 August 2015
"FESTIVALI 52" Dueti Besjana Mehmeti dhe Shkodran Tolaj me "Jam Larg" "Edhe 11 dite"15.12.2013
"FESTIVALI 52" Dueti Besjana Mehmeti e bija e Qani Mehmetit dhe Shkodran Tolaj me kengen "Jam Larg" te Vullnet Ibrahimit "Edhe 11 dite" 15 DHJETOR 2013 ...

By : RADIOTELEVIZIONI SHQIPTAR     Added : 23 December 2013
Besjana Kertusha Tallava live per Xhezmi Sh


By : Xhemi Shabani     Added : 04 August 2016
Besjana Kertusha-Je Mengjesi im (ShkodraFest Gjysmefinale )
Dabesst ft Blend - Mamasita (ShkodraFest Gjysmefinale ) ShkodraFest 2014 (c) Te gjitha te drejtat audiovizive i perkasin ShkodraFest.

By : Shkodra Fest     Added : 17 December 2014
Keng Dasmash Besjana Veseli 2016
Të drejtat e rezervuara : Mantiproduction.

By : MantiProduction     Added : 13 January 2016
Besjana Mehmeti - Rrjedh ne kenge e ligjerime
Besjana Mehmeti - Rrjedh ne kenge e ligjerime.

By : Televizioni Koha Tetovë     Added : 08 June 2013

Prev   1 2 3 4 5   Next