Spitali videos


9649 results found for "Spitali"    


Share    

Spitali Amerikan në Prishtinë kryen me sukses operacionin e parë të zemrës me metodën Of-Pump
Kosovarët me vite shërbimet e trajtimit të problemeve shëndetësore për zemër dhe mushkëri është dashur ti kryejnë jashtë vendit. Një lajm i mirë për ta erdhi ...

By : KosovaPressOfficial     Added : 14 September 2015
Portokalli, 15 Mars 2015 - Spitali (Infermierja, Kirurget, Populli)


By : TopChannelAlbania     Added : 17 March 2015
Spitali Bahceci
"Spitali bahceci" "IVF german" "infertiliteti" "fertilizimi" "fertilizimi in vitro" "In Vitro Fertilisation" "spitali" "bahceci" "bahçeci" "Kosova" "Prishtina" "IVF center" ...

By : spitalibahceci     Added : 01 December 2011
Nje vit Spitali Amerikan Prishtine - Kosovapress


By : spitaliamerikan     Added : 15 April 2013
Portokalli, 2 Nentor 2015 - Spitali (Mungesa ilaceve)


By : TopChannelAlbania     Added : 03 November 2015
Spitali Barrela logo


By :     Added : 01 February 2016
Portokalli, 18 Tetor 2015 - Populli i semure (Urgjenca, Spitali, Farmacia, Reanimacioni, Ministria)
Populli i semure (Urgjenca, Spitali, Farmacia, Reanimacioni, Ministria)

By : TopChannelAlbania     Added : 20 October 2015
Treshi 3 -Spitali i budallave


By :     Added : 21 June 2014
SOT - Spitali Amerikan me sherbimet ortopedike dhe traumatologjike, 12 01 2016
SOT - Spitali Amerikan me sherbimet ortopedike dhe traumatologjike, 12 01 2016.

By : KohavisionOfficial     Added : 14 January 2016
Spitali LINDJA
Video Reklama M1 Productions.

By :     Added : 23 May 2014
Cima, Dreni, Kungji - Kungji te spitali


By : ArtSkillOfficial     Added : 04 February 2013
PM - Dr. Murat Ozel - Obsteter, gjinekolog (Spitali "Bahceci") 18.03.2015
Tema: Deshtimi i perseritur ne trajtimin e infertilitetit.

By : rtv21official     Added : 19 March 2015
SPITALI AMAVITA


By : vladimirlame22     Added : 02 February 2015
Operimi i Prostates me Laser - MIM spitali - Gjakove
Me daten 26-30 shtator 2014 ne spitalin M.I.M.Gjakove do te qendroj dr.Rainer Schmid nga Hamburgu-Gjermani per operime me green laser te prostates me ...

By : ArdiProuction     Added : 24 September 2014

Prev   1 2 3 4 5   Next