Bollywood Finance Sports Technology Andhra Tamilnadu Karnataka Kerala  
search
India Everyday Videos
         
india everyday videos

Masakra ne Kosovë videos

Masakra ne Kosovë videos
1501 results found for "Masakra ne Kosovë"    

MASAKRA E RECAKUT KOSOVE  1999 #1 MASAKRA E RECAKUT KOSOVE 1999 #1
ME 15 JANAR TE VITIT 2O14 BEHEN 15 VJET NGA MASAKRA E RECAKUT KU U VRANE PADREJTESISHT NJEREZ TE PAFAJSHEM NGA MILITARET DHE ...

By :     Added : 30 December 2013

Lufta në Kosovë 98-99, Dokumentar i Luftës në Kosovë Lufta në Kosovë 98-99, Dokumentar i Luftës në Kosovë
Dokumentar i Luftes ne Kosove.

By : Kosovaelire98     Added : 08 February 2014

Lufta ne Gllarevë, Qershor 1998 Kosovë Lufta ne Gllarevë, Qershor 1998 Kosovë
Lufta ne Gllarevë të Klines.

By :     Added : 28 October 2013

Lufta në Kosovë - Beteja e Koshares - Dokumentar i thyerjes së Kufirit Lufta në Kosovë - Beteja e Koshares - Dokumentar i thyerjes së Kufirit
Beteja e Koshares është një ndër betejat më të mëdha të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Dokumentari i realizuar nga Radiotelevizioni i Kosovës (RTK).

By : Kosovaelire98     Added : 08 February 2014

Masakra ne Malsi te Llapit 1999(pjesa 1) Masakra ne Malsi te Llapit 1999(pjesa 1)
Lufta e Kosovës, xhirime eksluzive nga Malësia e Llapit - 1999. Masakra në Popovë me aeroplanë bombardues te pushtusit serbo-sllav. Xhirime të UÇK-së, ...

By : MrAntari82     Added : 10 October 2014

Lufta ne Kosovë (Pjesa 1) Lufta ne Kosovë (Pjesa 1)
PAMJE PA KOMENT (VIDEO) PART 1 - http://www.youtube.com/watch?v=WGZ_FqiNi2w PART 2 - http://www.youtube.com/watch?v=i8jvyWM6Bvs Permbledhje ...

By : leotrimademaj1     Added : 05 April 2013

Arkiv   Lajme nga lufta ne Kosove 22   YouTube Arkiv Lajme nga lufta ne Kosove 22 YouTube


By : Burimproi1     Added : 09 January 2012

''Gjenezë e gjakut Shqip'' - Masakra në Familjen Reka - Dokumentar
Maskra ne familjen Reka Në vitin 1999 lufta në Kosovë kishte marrë përmasa të mëdha dhe të paparashikueshme. Forcat serbe të goditura nga UÇK-ja dhe ...

By :     Added : 10 March 2015

Masakra ne Krushe te Vogel ne Kosove Masakra ne Krushe te Vogel ne Kosove
Shqiptaret reagojne ndaj zhvillimit te gjygjit te njerit prej pergjegjesve te masakres se vitit 1999 ne Kosove.

By : zeriamerikes     Added : 28 January 2009

Lufta ne Kosov Drenic 7 Gusht  1998 Lufta ne Kosov Drenic 7 Gusht 1998
Pamje eksluzive Lufta ne Kosov 1998.

By : asfresh01     Added : 07 December 2014

UCK-ja sulmon me minahedhës dhe me automat UCK-ja sulmon me minahedhës dhe me automat
lufta ne kosov.

By : kercovastate     Added : 29 March 2009

JABLANOVIQ PËR KTV: KURRË NUK KAM DËGJUAR PËR MASAKRA NË KOSOVË JABLANOVIQ PËR KTV: KURRË NUK KAM DËGJUAR PËR MASAKRA NË KOSOVË


By : KohavisionOfficial     Added : 12 January 2015

Arkiv   Lajme nga lufta ne Kosove 18   YouTube Arkiv Lajme nga lufta ne Kosove 18 YouTube


By : Burimproi1     Added : 09 January 2012

Lufta ne Kosove Mars 1999 Lufta ne Kosove Mars 1999


By :     Added : 08 December 2013

Emision: Drejtësia në Kosovë Vrasje në Reshtan- Suharekë Emision: Drejtësia në Kosovë Vrasje në Reshtan- Suharekë
"Drejtësia në Kosovë" transmeton emisionin për vrasjen tragjike mes familjarëve në fshatin Reshtan të Suharekës. Si erdhi deri te rrahja dhe vrasja mes ...

By : drejtesianekosove     Added : 18 November 2012
india everyday videos
Prev   1 2 3 4 5   Next