Bollywood Finance Sports Technology Andhra Tamilnadu Karnataka Kerala  
search
India Everyday Videos
         
india everyday videos

Krasniqi videos

Krasniqi videos
    Turn Off Safe Search

[ 04.09.2014 ] Emisioni Rruga e ndriçuar me Dr. Shefqet Krasniqi [ 04.09.2014 ] Emisioni Rruga e ndriçuar me Dr. Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë ...

Duration : 00:58:33     Views : 39562     By : krenariaofficial     Added : 05 September 2014

UBPboxing 1/1: Luan Krasniqi vs. Lamon Brewster Rds. 1-9 TKO UBPboxing 1/1: Luan Krasniqi vs. Lamon Brewster Rds. 1-9 TKO
Subscribe UBPboxing to keep up to date with our newest content: http://youtube.com...

Duration : 00:42:12     Views : 342200     By : UBPboxing     Added : 15 June 2010

Kallushanat 3 - Naim Krasniqi & Vllezerit Mziu & Xeni  Viti Ri 2015 Polifonia Kallushanat 3 - Naim Krasniqi & Vllezerit Mziu & Xeni Viti Ri 2015 Polifonia
Muzika dhe teksti Naim Krasniqi Polifonia Viti ri 2015 Rtv21.

Duration : 00:07:45     Views : 124636     By : qerkesis     Added : 02 January 2015

[ 11.09.2014 ] Emisioni Rruga e ndriçuar me Dr. Shefqet Krasniqi [ 11.09.2014 ] Emisioni Rruga e ndriçuar me Dr. Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë ...

Duration : 00:57:51     Views : 34918     By : krenariaofficial     Added : 12 September 2014

Argument plus - Shefqet Krasniqi, arrestimet e fundit per terrorizem 12.08.2014 Argument plus - Shefqet Krasniqi, arrestimet e fundit per terrorizem 12.08.2014
Argument plus - Shefqet Krasniqi, arrestimet e fundit per terrorizem 12.08.2014.

Duration : 01:15:03     Views : 137046     By : rtv21official     Added : 13 August 2014

Shefqet Krasniqi flet per tunen Shefqet Krasniqi flet per tunen


Duration : 00:06:54     Views : 83289     By : kIk9a4l11AD-2ZPzct3_Aw     Added : 13 September 2014

E Xhuma 05.09.2014 - Dr.Shefqet Krasniqi E Xhuma 05.09.2014 - Dr.Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë ...

Duration : 00:30:11     Views : 37030     By : krenariaofficial     Added : 06 September 2014

Nr 40 Pyetje dhe Përgjigje në Facebook   Dr  Shefqet Krasniqi Nr 40 Pyetje dhe Përgjigje në Facebook Dr Shefqet Krasniqi


Duration : 00:33:03     Views : 38144     By : OfzUy0IOPyhyZ19en7vMtg     Added : 22 January 2014

Boll e mire veq pak e vogel - Naim Krasniqi & Albana Azizi & Polifonia   Viti Ri 2015 Boll e mire veq pak e vogel - Naim Krasniqi & Albana Azizi & Polifonia Viti Ri 2015
Muzika & Teksti - Naim Krasniqi Polifonia - Viti Ri 2015 Rtv 21.

Duration : 00:04:13     Views : 57530     By : qerkesis     Added : 02 January 2015

Nr.99 Pyetje dhe Përgjigje në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi Nr.99 Pyetje dhe Përgjigje në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi
Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: http://www.facebook.com/Hoxha.Dr.Shefqet.Kra...

Duration : 00:26:48     Views : 31102     By : KrenariaVideo     Added : 11 December 2013

Pa Teklif - Kriza ne Martese Teuta Krasniqi - 02.06.2013 Pa Teklif - Kriza ne Martese Teuta Krasniqi - 02.06.2013
Me mysafire: Mihrije Braha, Arbnesha Grabovci Nixha, Enkela Bisha dhe Adriana Mato...

Duration : 01:28:57     Views : 374353     By : PaTeklif     Added : 02 June 2013

Kallushanat 2 Naim Krasniqi & Vllezerit Mziu & Xeni   Viti Ri 2014 Polifonia Kallushanat 2 Naim Krasniqi & Vllezerit Mziu & Xeni Viti Ri 2014 Polifonia


Duration : 00:12:19     Views : 485297     By : qerkesis     Added : 04 January 2014

Nr.24 Pyetje dhe Përgjigje në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi Nr.24 Pyetje dhe Përgjigje në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi
Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: http://www.facebook.com/Hoxha.Dr.Shefqet.Kra...

Duration : 00:30:36     Views : 66648     By : ISLAMIfejaeVertete     Added : 28 April 2012

Zogu ma i mire Naim Krasniqi & Polifonia  Viti Ri 2014  Polifonia Zogu ma i mire Naim Krasniqi & Polifonia Viti Ri 2014 Polifonia
Kjo eshte nje parodi satirike ku vihen ne thumbe dukurite qe paraqiten ne muziken ...

Duration : 00:04:39     Views : 363138     By : qerkesis     Added : 04 January 2014

Mhill Krasniqi -Per gurbet kete kange ja u knova Mhill Krasniqi -Per gurbet kete kange ja u knova
Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksi...

Duration : 00:04:32     Views : 150368     By : ProduksioniKola     Added : 12 April 2013
india everyday videos